Välkommen!

Undervisning finns på alla nivåer, från nybörjarnivå till avancerad nivå. En omfattande lektionsverksamhet pågår under terminerna. Personalen är kunnig och har stor erfarenhet.

Gedigen branscherfarenhet finns i disciplinerna dressyr, hoppning, terrängridnig, unghästutbildning och körning. Våra hästar och ponnies är välutbildade och av hög kvalitet.

 

Läs mer om systemskiftet här

Om oss

Vi förmedlar kunskap i gott "horsemanship". Vi vill upprätthålla den höga kvaliteten på hästmaterial och undervisning samt erbjuda en trevlig samvaro.

Specialkurser i t e x hopping eller dressyr erbjuds. Under sommaren finns en rad ridläger att välja på.

 

Aktuellt just nu...

2017-09-10

Med anledning av osanna och nedsättande påståenden i sociala medier, vill vi meddela att ridskolan har polisanmält inläggen. Vi verkar för korrekt handläggning den rättsliga vägen. Advokat är anlitad i ärendet.

 

Höstterminen 2017

Om några dagar startar äntligen höstterminen på ridskolan.

Gå in på sidan "minridskola.se" och se till att era uppgifter stämmer. (Finns en knapp här till höger också)

Vi hälsar Mikaela Malmström välkommen till personalstyrkan, "Mickis" är känd för många sen tidigare men kommer från och med hösten arbeta heltid på ridskolan.

Vi hoppas att alla elever haft en trevlig sommar och att ni är laddade för en termin på ridskolan, vi ses nästa vecka.

 

 

Nya ponnysar och häst

Vi har under sommar fått nya kollegor i form av tre nya ponnysar och en ny häst. Alla verkar vara väldigt trevliga och snälla.

 

Ett tråkigt besked...

Filippa finns inte längre hos oss. Trots intensiv behandling på SLU gick det inte att rädda hennes liv. Filippa var en fantastisk häst med ett makalöst bra temperament, utbildad av Ida och Janne upp till svår dressyr. Hon saknas av oss alla och många elever.

 

 

 

Håll kollen i MinRidskola!

Via ditt eget konto kan du nu avboka ridlektioner! Avbokningen måste ske före kl 13:00 vardagar och kl 08:00 lördagar och söndagar för att vara giltig för igenridning.

 

Du kan också anmäla dig till kurser, tävlingar och andra aktiviteter när du loggat in på MinRidskola. Länken har du här till höger.

 

Jan-Olov Svensson har fått ärorik utmärkelse

 

Svenska Ridsportförbundets Utbildningssektion har utnämnt Jan-Olov Svensson till ”Fellow”. Utmärkelsen utdelades av utbildningssektionens ordförande Robert Fritz på Friends Arena.

 

Läs mer

 

 

Ändring av nivåindelning

Nu förenklar vi nivåindelningen i ponnyavdelningen. Nivåerna är bas (B), medel I och II (MI och MII) och god ridvana (G). Samma indelning blir det i hästavdelningen där vi  lägger till nivån mycket god ridvana (MG). Ändringen gör det enklare att till exempel  byta grupp och att hitta tid för igenridning. 

 

 


Vi samarbetar med
Nacka Ridklubb